Broncoaching

Volg jij jouw stroom?

We hebben het allemaal in ons om onze innerlijke levensstroom te kunnen volgen. Het is de kunst om dit in jezelf naar boven te halen en te ontdekken hoe het voor jou werkt, hoe jij jouw stroom kan volgen en terugvinden. Ik sta je bij in dit proces.

Bij Broncoaching maak je opnieuw contact met wie je in wezen bent, je persoonlijke bron waar je altijd terug kan keren. Deze vorm van coaching is voor iedereen die zich hiertoe voelt aangetrokken. Voor hoog-sensitieve mensen geeft het handvatten om gemakkelijker in je eigen energie te blijven. Hieronder geef ik een paar voorbeelden van wat je kunt ontdekken door middel van broncoaching.

 • Contact maken met je innerlijke bron en het bevestigen hiervan.
 • Je persoonlijke handvatten en richtingaanwijzers ontdekken die jou helpen om je stroom terug te vinden als het even niet lekker loopt.
 • Een belangrijke beslissing in je leven toetsen aan je bron.

En speciaal voor hoog sensitieve mensen:

 • Focus leren kiezen vanuit je bron zodat je kunt doen wat je je hebt voorgenomen met zo min mogelijk energieverlies.
 • Ontdekken hoe jouw hoog sensitiviteit voor jou werkt en kan werken.
 • Gemakkelijker leren omgaan met prikkels en (over)gevoeligheden.
 • In je eigen energie blijven als je met andere mensen werkt of samenwerkt.

Voor de eerste sessie vraag ik € 150,-- exclusief btw. Deze sessie duurt zolang als nodig is. Na één of twee weken is er contact over de integratie en een mogelijk vervolg. Het is mogelijk om een traject te doorlopen middels broncoaching.

Voor vragen of informatie neem contact op met Petra Thissen.

Petra: “Deze vorm van coaching heb ik het afgelopen jaar verder ontwikkelt. Ik werd uitgedaagd in de samenwerking met mijn collega’s om mijn “eigenheid” meer naar voren te brengen. Ik merkte dat ik dit het beste kon doen vanuit de verbinding met mijn innerlijke bron en levensstroom. Daarnaast speelde al langere tijd mijn hoog sensitiviteit een rol. Er kwam teveel informatie bij mij binnen waardoor ik niet meer bij mijn eigen weten en gevoel kon komen. In de loop van de jaren en dankzij een flinke burn-out heb ik mogen ontdekken hoe ik op een lichte, speelse manier kan omgaan met deze hoog gevoeligheid. Ik kan nu mijn stroom voelen en volgen. Ook als ik onverwacht overprikkeld raak, weet ik dat ik altijd thuis kan komen bij mezelf, bij mijn innerlijke bron. Dat geeft een ongelofelijk gevoel van rust en zelfvertrouwen. Dit gun ik iedereen.”

Kruispunt Coaching

Voel je aan alles dat het oude niet meer klopt en is het nieuwe nog niet helder? Weet je niet hoe je verder moet? Je staat als het ware op een kruispunt; ‘ga ik door zoals ik het altijd heb gedaan of maak ik een keuze die past bij wie ik werkelijk ben?’

Soms is dat laatste nog een wazig gebied en weet je niet waar te beginnen. Je hebt wel wat ideeën maar weet niet hoe je deze kunt realiseren of je laat je nog weerhouden.

In deze tijd waarin de druk hoog is, ervaren veel mensen dat er ‘iets’ moet gebeuren, ze voelen hun energie afnemen of ondervinden stress.

Je vraag met betrekking tot jouw kruispunt wordt tijdens de coaching centraal gesteld. We maken daarbij gebruik van de Magische Driehoek, een instrument dat zichtbaar maakt wat zich onbewust in je afspeelt en een krachtige impuls geeft tot een diepgaande verandering. Hierdoor kun je bijvoorbeeld blokkades opheffen zoals geld of opvattingen, je kunt je onafhankelijk maken van de meningen van mensen in je omgeving, van je werk of je kunt onzekerheid omzetten in vertrouwen.

Om een keuze te maken heb je inzicht nodig en voeling met de volgende stap, dat ontvang je deze sessie. Ben je toe aan een volgende stap in je leven en een nieuwe impuls, dan is dit iets voor jou.

Voor de sessie kruispunt coaching vraag ik € 150,-- exclusief btw en eventuele reiskosten, ongeacht de tijd die het duurt. In de weken daarna is er nog contact over de integratie en een mogelijk vervolg.

Neem gerust contact op voor meer informatie of vragen! 

Harte groet,
Sandra

Woorden van anderen:

‘Sandra is ervaren om mijn wandeling in de Magische Driehoek onvoorwaardelijk en aanwezig te maken.  Drie vragen op het gebied van werk heb ik in mijzelf beantwoord. Van niet durven en blokkades ben ik gekomen tot alles te ervaren en te verbeteren. Ik heb gevoeld, inzichten ontvangen en moed gekregen. ‘ Chrisja

‘In de Magische Driehoek met Sandra zakt de herkenning van dat alles er al is, dat ik er al ben en dat hetgeen zich wil ontvouwen slechts een luisterend oor nodig heeft nog dieper in. Door dat wat Sandra in zich draagt te herkennen is de Bron ook bij mij aangeraakt.’ Hanneke

 'Met verwondering en ontroering kijk ik terug op de Kruispunt sessie ik bij Sandra mocht volgen. Ik had niet gedacht dat je zo snel tot de kern kunt komen. Sandra is een heel speciale begeleider, die veiligheid en rust biedt waardoor ik mezelf kon openstellen. En kon gaan voelen. Zij draagt het veld waarin ik kan dwalen en kan uitproberen. Dank vanuit mijn hart, Sandra, voor de ruimte en de rust om te voelen waar ik ben.’ Petra

 ‘Soms kom je op een punt waarop je voelt: zo gaat het niet langer, ik sla een nieuwe weg in. Maar hoe? Sandra helpt jou met de Magische Driehoek te ontdekken waar weerstand en angst vandaan komt. Dat geeft de vrijheid en blijheid om je eigen leven te scheppen.’ Hilde

Leiderschap

Leiderschap gaat over actief vorm geven aan wie je in wezen bent, je leven en aan de wereld om je heen.  In dit traject ga je je eigen unieke vorm en expressie van leiderschap leren kennen, inzetten en vormgeven.
We hanteren de negen ingangspunten van de magische driehoek.
Deze coaching wordt alleen in de vorm van een traject aangeboden. In een kennismakingssessie worden je behoefte en je wensen besproken en maken wij hier afspraken over. Daarnaast ga je al met je eerste ervaringen en inzichten naar huis.

Kennismakingssessie: € 150,- ex BTW. Voor de rest van het traject krijg je een offerte.

Het resultaat van het traject?
Vrij in het leven staan, eigenaarschap nemen over je eigen leven en leven en werken vanuit je eigen flow in je eigen uniek expressie.

Neem voor meer informatie contact op met: Aylin en/of Melle

Levensvragen

De magische driehoek is uitermate geschikt om persoonlijke levensvragen te onderzoeken.

Een aantal voorbeelden waarin je persoonlijke groei kunt doormaken:

 • Meer uit je leven halen als je bent vastgelopen
 • Effectiever werken en leven
 • Tijd besteden aan wat echt belangrijk is
 • Waar het voor jou echt om gaat in het leven
 • Opruimen van beperkende overtuigingen of andere zaken die jou terug houden
 • Authentiek en krachtig in het leven staan
 • 100% jezelf zijn en van daaruit leven
 • Eigenaarschap nemen en in actie komen

Denk ook aan de volgende thema's: 
Doen wat je raakt, gevoeligheid als kracht (HSP), "me"-time, grenzen stellen, leven vanuit je hart, leven in balans, je lichaam als instrument, meer energie en flow ervaren, je intuïtie volgen, bewust leven, je eigen ruimte innemen.

In een kennismakingssessie gaan wij bespreken wat je verlangens en je doelen zijn en wat voor jouw situatie een passend traject zou zijn; daar ontvang je dan een offerte voor. Ook beleef je in deze sessie al een eerste kennismaking met de magische driehoek en ga je met de eerste aha's naar huis.

Een kennismakingssessie kost € 150,- ex. BTW. Neem hiervoor contact op met Aylin

Loopbaan- en bezinningsvragen

Als je een volgende stap wilt maken, een carrièreswitch overweegt of wilt gaan voor de baan die helemaal bij je talenten en drijfveren past kan je voor loopbaan- en/of bezinningscoaching met de magische driehoek kiezen.
Dit is een diep persoonlijk traject waarin wij samen gaan onderzoeken wat jou drijft, waar je voor staat en hoe je je wilt voelen in je leven.
De volgende onderwerpen komen aan de beurt:

 • Wat geeft je energie?
 • Wat zijn je verlangens?
 • Hoe wil jij je voelen?
 • Wat zijn je kwaliteiten, talenten en je bronnen?
 • Welke belemmerende gedachten staan je nog in de weg?
 • Wat zijn je kernwaarden?
 • Wat is je kernboodschap?

Eventueel kunnen wij hieraan werken met behulp van  het transitievenster.
De eerste sessie kost € 150,- ex BTW. Daarin bespreken wij ook het vervolgtraject en ontvang je daar een offerte voor.
Dit traject is ook uitermate geschikt voor ZZP-ers en ondernemers.

Heb je interesse? Neem contact op met Aylin.

Transitiecoaching

Individueel:

Als je vragen hebt over de volgende stap in je leven, of meer perspectieven wilt krijgen op iets dat bij jou persoonlijk wringt, nodig ik je van harte uit om een sessie te doen met de Magische Driehoek.

De investering is € 150,- per sessie (max 2 uur).

Teams:

Als je jouw team beter wil laten samenwerken en communiceren, ben je bij mij aan het juiste adres.

Met het speelveld van de Magische Driehoek en mijn stijl van coachen leren de teamleden samenwerken vanuit eigenheid en ontdekken ze zelf wat nodig is om iets in beweging te zetten of te veranderen binnen de beoogde transitie.

Ik maak daarbij weerstand, spanningen en behoeften, spelenderwijs voelbaar, bespreekbaar én bewust en zorg daarmee voor een sterk en gezond fundament.

De investering is € 150,- per uur

Melle Gerlofs