Broncoaching

Volg jij jouw stroom?

We hebben het allemaal in ons om onze innerlijke levensstroom te kunnen volgen. Het is de kunst om dit in jezelf naar boven te halen en te ontdekken hoe het voor jou werkt, hoe jij jouw stroom kan volgen en terugvinden. Ik sta je bij in dit proces.

Bij Broncoaching maak je opnieuw contact met wie je in wezen bent, je persoonlijke bron waar je altijd terug kan keren. Deze vorm van coaching is voor iedereen die zich hiertoe voelt aangetrokken. Voor hoog-sensitieve mensen geeft het handvatten om gemakkelijker in je eigen energie te blijven. Hieronder geef ik een paar voorbeelden van wat je kunt ontdekken door middel van broncoaching.

  • Contact maken met je innerlijke bron en het bevestigen hiervan.
  • Je persoonlijke handvatten en richtingaanwijzers ontdekken die jou helpen om je stroom terug te vinden als het even niet lekker loopt.
  • Een belangrijke beslissing in je leven toetsen aan je bron.

En speciaal voor hoog sensitieve mensen:

  • Focus leren kiezen vanuit je bron zodat je kunt doen wat je je hebt voorgenomen met zo min mogelijk energieverlies.
  • Ontdekken hoe jouw hoog sensitiviteit voor jou werkt en kan werken.
  • Gemakkelijker leren omgaan met prikkels en (over)gevoeligheden.
  • In je eigen energie blijven als je met andere mensen werkt of samenwerkt.

Voor de eerste sessie vraag ik € 150,-- exclusief btw. Deze sessie duurt zolang als nodig is. Na één of twee weken is er contact over de integratie en een mogelijk vervolg. Het is mogelijk om een traject te doorlopen middels broncoaching.

Voor vragen of informatie neem contact op met Petra Thissen.

Petra: “Deze vorm van coaching heb ik het afgelopen jaar verder ontwikkelt. Ik werd uitgedaagd in de samenwerking met mijn collega’s om mijn “eigenheid” meer naar voren te brengen. Ik merkte dat ik dit het beste kon doen vanuit de verbinding met mijn innerlijke bron en levensstroom. Daarnaast speelde al langere tijd mijn hoog sensitiviteit een rol. Er kwam teveel informatie bij mij binnen waardoor ik niet meer bij mijn eigen weten en gevoel kon komen. In de loop van de jaren en dankzij een flinke burn-out heb ik mogen ontdekken hoe ik op een lichte, speelse manier kan omgaan met deze hoog gevoeligheid. Ik kan nu mijn stroom voelen en volgen. Ook als ik onverwacht overprikkeld raak, weet ik dat ik altijd thuis kan komen bij mezelf, bij mijn innerlijke bron. Dat geeft een ongelofelijk gevoel van rust en zelfvertrouwen. Dit gun ik iedereen.”

Kruispuntcoaching

Je ervaart stress, je energie neemt af, je voelt dat er 'iets' moet gebeuren. Je voelt dat het oude niet meer klopt. Het nieuwe is nog niet helder, je weet je niet hoe je verder moet of durft de stap niet te zetten. Kortom je staat op een kruispunt.

Je hebt altijd een keuze: doorgaan zoals je het altijd hebt gedaan of een richting kiezen die je energie geeft, je blij maakt. Soms is het nog een wazig gebied en ben je op zoek naar meer helderheid. Misschien heb je wel wat ideeën maar weet je niet hoe je deze kunt realiseren of je laat je nog weerhouden. Om een keuze te maken heb je inzicht nodig en voeling met de richting die je op wilt.

Tijdens de coaching staat jouw vraag met betrekking tot jouw keuze centraal. We maken gebruik van de magische driehoek, dit instrument maakt zichtbaar en voelbaar wat zich onbewust in je afspeelt en geeft een krachtige impuls tot een diepgaande verandering. Je kunt bijvoorbeeld blokkades opheffen over geld of opvattingen, je kunt je onafhankelijk maken van de meningen van anderen, van je huidige werk of je kunt onzekerheid omzetten in kracht.

Ben je toe aan een volgende stap in je leven en heb je behoefte aan een nieuwe impuls, dan is dit iets voor jou. Voor de sessie kruispuntcoaching vraag ik € 150,– ongeacht de tijd die het duurt. In de weken daarna is er nog contact over de integratie. Een vervolgsessie is mogelijk maar meestal niet nodig.

Heb je vragen? Neem gerust contact op voor meer informatie! 

Hartegroet,
Sandra

Woorden van anderen:

‘Sandra is ervaren om mijn wandeling in de Magische Driehoek onvoorwaardelijk en aanwezig te maken.  Drie vragen op het gebied van werk heb ik in mijzelf beantwoord. Van niet durven en blokkades ben ik gekomen tot alles te ervaren en te verbeteren. Ik heb gevoeld, inzichten ontvangen en moed gekregen. ‘ Chrisja

‘In de Magische Driehoek met Sandra zakt de herkenning van dat alles er al is, dat ik er al ben en dat hetgeen zich wil ontvouwen slechts een luisterend oor nodig heeft nog dieper in. Door dat wat Sandra in zich draagt te herkennen is de Bron ook bij mij aangeraakt.’ Hanneke

 'Met verwondering en ontroering kijk ik terug op de Kruispunt sessie ik bij Sandra mocht volgen. Ik had niet gedacht dat je zo snel tot de kern kunt komen. Sandra is een heel speciale begeleider, die veiligheid en rust biedt waardoor ik mezelf kon openstellen. En kon gaan voelen. Zij draagt het veld waarin ik kan dwalen en kan uitproberen. Dank vanuit mijn hart, Sandra, voor de ruimte en de rust om te voelen waar ik ben.’ Petra

 ‘Soms kom je op een punt waarop je voelt: zo gaat het niet langer, ik sla een nieuwe weg in. Maar hoe? Sandra helpt jou met de Magische Driehoek te ontdekken waar weerstand en angst vandaan komt. Dat geeft de vrijheid en blijheid om je eigen leven te scheppen.’ Hilde

Leiderschap

Leiderschap gaat over actief vorm geven aan wie je in wezen bent, je leven en aan de wereld om je heen.  In dit traject ga je je eigen unieke vorm en expressie van leiderschap leren kennen, inzetten en vormgeven.
We hanteren de negen ingangspunten van de magische driehoek.
Deze coaching wordt alleen in de vorm van een traject aangeboden. In een kennismakingssessie worden je behoefte en je wensen besproken en maken wij hier afspraken over. Daarnaast ga je al met je eerste ervaringen en inzichten naar huis.

Kennismakingssessie: € 150,- ex BTW. Voor de rest van het traject krijg je een offerte.

Het resultaat van het traject?
Vrij in het leven staan, eigenaarschap nemen over je eigen leven en leven en werken vanuit je eigen flow in je eigen uniek expressie.

Neem voor meer informatie contact op met: Melle

Heb je de wens om jezelf beter te leren kennen en vertrouwen?
Wil je je bewustzijn vergroten op wie je in wezen bent en wil zijn?
Heb je behoefte aan handvatten om jezelf beter te begrijpen en bewuster in het leven te staan?

Is jouw antwoord hierop “Ja”? Kies dan voor een Magische reis naar jezelf.

Lees hier meer

Transitiecoaching

Individueel:

Als je vragen hebt over de volgende stap in je leven, of meer perspectieven wilt krijgen op iets dat bij jou persoonlijk wringt, nodig ik je van harte uit om een sessie te doen met de Magische Driehoek.

De investering is € 150,- per sessie (max 2 uur).

Teams:

Als je jouw team beter wil laten samenwerken en communiceren, ben je bij mij aan het juiste adres.

Met het speelveld van de Magische Driehoek en mijn stijl van coachen leren de teamleden samenwerken vanuit eigenheid en ontdekken ze zelf wat nodig is om iets in beweging te zetten of te veranderen binnen de beoogde transitie.

Ik maak daarbij weerstand, spanningen en behoeften, spelenderwijs voelbaar, bespreekbaar én bewust en zorg daarmee voor een sterk en gezond fundament.

De investering is € 150,- per uur

Melle Gerlofs