Magische reis naar jezelf

Weet je wie je echt bent?

Kan je dat ook zijn in de wereld?

Heb je de wens om jezelf beter te leren kennen en vertrouwen? Wil je je bewustzijn vergroten op wie je in wezen bent en wil zijn? Heb je behoefte aan handvatten om jezelf beter te begrijpen en bewuster in het leven te staan?

Is jouw antwoord hierop “Ja”? Kies dan voor een Magische reis naar jezelf.

Ontmoet je ware zelf tijdens deze ont-wikkelingsreis van jezelf. Let op! Dit is geen coaching of therapie maar een persoonlijke reis waarin je jouw wijsheid, je passie en bron (her)ontdekt. Vandaar uit zet je de stappen die voor jou kloppen.

Tijdens deze magische reis ontwikkel je jouw bewustzijn op wie je bent en hoe je jouw keuzes maakt en je talenten inzet.
Ook ontdek je hoe jij jezelf terug kan vinden als jij jezelf even kwijt bent.
Je ontvangt inzichten en handige tools die je binnenwereld toegankelijk maken.
Je integreert dit in jouw leefwijze.

Wij werken met het veld van de magische driehoek. In plaats van erover praten ga je ervaren. Je stapt als het ware in je binnenwereld waardoor je snel tot de kern komt van wat er in jou speelt. Door er letterlijk fysiek in te stappen ga je ervaren wat er in jou gebeurt.
Je voelt meteen dat jij de leiding hebt en dat je meerdere perspectieven kunt uitproberen. Je hoeft je niet te verklaren, alleen maar te luisteren naar de taal van je lichaam en je gevoel. Op lichte wijze maak je kennis en contact met verschillende facetten van jouw binnenwereld.

We starten jouw magische reis met een intake waarin we je vertrekpunt helder maken. Ook komt hier je persoonlijke vraag naar boven die de leidraad zal zijn voor jouw reis. Daarnaast kun je kiezen met welke van onze 9 ingangspunten jij verdieping gaat geven aan jouw reis. Aan de hand hiervan spreken we af hoelang jouw reis gaat duren en hoeveel ontmoetingen hiervoor nodig zijn. Per ontmoeting kan één ingangspunt onderzocht worden.

Elke magische reis is heel persoonlijk. Jouw inbreng is essentieel. De reis bestaat meestal uit 6 tot 10 ontmoetingen om de 2 tot 3 weken. Daar tussenin ga je zelf aan de slag, met opdrachten, om jouw ervaringen en wijsheid te integreren in je dagelijkse leven.
Je legt je ontwikkeling vast in jouw persoonlijke reisverslag.

Hiervoor ontvang je instrumenten voor eigen gebruik: gevoeltool, eizurtool, reflectie-driehoek en magic coach box.

You are never too old to set another goal or to dream a new dream.

C.S. Lewis

Voor deze reis heb je nodig:
- vermogen om op jezelf te reflecteren en de wil om hierin te groeien
- zelfstandig kunnen werken
- commitment aan je eigen ontwikkeling & jezelf openstellen om te leren.

Intake:

De kosten van de intake bedragen €150 exclusief 21% btw en worden bij aangaan van de reis als korting gerekend.
Je maakt concrete afspraken over betaling en data van de ontmoetingen (neem je agenda mee).
Aan het einde van de intake beslis je of je de reis aangaat

De prijs van je persoonlijke reis kun je opvragen.

Meld je nu aan voor een intake of meer informatie bij